Van Kuijzen Keukens, keukenontwerpers met smaak

Van Kuijzen Keukens ontwikkeld keukens in iedere stijl of sfeer. Of u nu een moderne trendy keuken of een landelijke of klassieke keuken wenst. In onze showroom ontdekt u onze ideeën over koken anno 2015 met opvallend gepresenteerde keukenontwerpen, gebaseerd op zowel traditionele als gedurfdere concepten. In alle gevallen kiezen wij voor ambachtelijk vakmanschap en materialen met een duurzame kwaliteit. Van Kuijzen Keukens staat, in combinatie met het topmerk SieMatic, dan ook voor meer dan 20 jaar vakmanschap en ervaring. Alleen daarom kunnen wij onze klanten al 20 jaar garanderen dat zij jarenlang plezier zullen beleven van hun keuken, apparatuur en interieur!

Van Kuijzen Keukens werkt samen met binnenhuisarchitecten en beschikt over een speciaal opgeleid montageteam, dat aan de uitvoering van elk ontwerp de grootst mogelijke zorg besteedt en niet terugschrikt voor een complete verbouwing. Een geheel nieuw concept op het gebied van ontwerp en inrichting voor een nieuwe keuken, dat is van Kuijzen Keukens. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing!

U vindt onze showroom van ruim 500 m2 midden in hartje Zeist. Een verse espresso of cappuccino staat voor uw klaar. Of een lekker glas witte wijn natuurlijk![contact-form-7 id=”13455″ title=”Contact form 1″]